Senteret sitt bannerbilde

Brygga Legekontor Fauske

Velkommen til vår hjemmeside  på  Brygga Legekontor.

Brygga Legekontor er en privat praksis med 3 fastleger og en turnuslege. Hver fastlege jobber på sin egen pasientliste og turnuslegen jobber på alle pasientlistene på kontoret. Det vil si at du noen ganger kan få time hos turnuslege i stede for fastlegen din.

Vi vet gjennom tilbakemeldinger fra dere at det kan være vanskelig å få kontakt med oss på telefonen. Dette ønsker vi skal bli bedre, og håper at SMS- og internettbestilling kan hjelpe oss et stykke på vei.

Med vår SMS- og internettjeneste kan du bestille time og resepter hele døgnet. Det er viktig at det du skriver stikkord for hva timen gjelder, dette for å vurdere hastegrad og for å forberede legen. Reseptbestilling gjelder kun faste medisiner. Vi vil så snart vi har mulighet, sende deg svar på din bestilling.

Vi har "time på dagen" på kontoret, det vil si at dere kan ringe kontoret på morgenen for å få en time senere på dagen. Dette er alle dager utenom fredag. Timebestillingen starter mandag, tirs og torsdag kl 08.30 og onsdag kl. 09.00.  Alle legene prøver å ha masse ledige time fra ca klokken 10.30 og utover, disse timene kan vi IKKE dele ute før samme dagen. Dere kan heller ikke bestille de timene på nett. Dessverre er det enkelte dager vi ikke klarer å ha nok timer til alle, dette er pga at legene er på en del møter, kurs og veiledning. 

 

Du vil i tillegg finne en del informasjon om legekontoret på denne siden.

Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker det.

 

Illustrasjon eller bilde for senter


Aktuelt

Julen 2019

20. desember 2019

ÅPNINGSTIDER  JUL-OG NYTTÅRSHELGEN 2019
BRYGGA LEGEKONTOR

FREDAG  27.12.19-------- KL. 10.00-14.00

MANDAG 30.12.19------   KL. 10.00-14.00

 

NB!!  KUN ØYEBLIKKELIG HJELP-HENVENDELSER

 


Legekontorene åpner for normal drift igjen etter jul torsdag  2. januar 2020.

 

 

UTENOM VÅRE ÅPNINGSTIDER BER VI DERE RINGE INDRE SALTEN LEGEVAKT:
TELEFON:  116  117   ELLER    113   VED AKUTT ALVORLIG SYKDOM.

 

 

Vi ønsker alle en riktig god jul- og alt godt nytt år!

 

 

Time og reseptbestilling elektronisk.

4. januar 2019

Brygga Legekontor bruker nå helsenorge sin tjeneste for time og reseptbestilling. Vi minner om at du ikke kan bestille time som haster veldig på denne siden, da anbefaler vi deg å ringe oss. Du må da logge deg inn på din side :

https://minhelse.helsenorge.no/

 

Hvordan bruke min side på helse Norge.  https://vimeo.com/194981142